Ga naar de homepage van Americaweb.nl...                   
 

Kermis 2011

Start
Terug

 

 

06-07-2011, America
Het zit er weer op, de kermis van 2011. En wat hadden we toch een prachtig kermisweer dit jaar, m.u.v. de woensdagmiddag, maar die werd dan weer vrolijk gemaakt door de prijswinnaars van de Kermiskleurplatenwedstrijd. Want ook dit jaar organiseerde Dorpsraad America, alweer voor de 8e keer, een kleurplatenwedstrijd tijdens de kermis voor de kinderen van de basisschool. Er werden maar liefst 94 kleurplaten ingeleverd bij de kermisexploitanten waarvoor ze een keer gratis in de Rups, Autoscooter of Draaimolen mochten. Allemaal hadden ze hun best gedaan om er iets moois van te maken. De volgende kinderen vielen in de prijzen:

0-2 jaar: Floor Tielen, Zwarte Plakweg
3-4 jaar: Silvana Vissers, Schaapherderweg
5-6 jaar: Mirthe Peeters, Kerkbosweg
7-8 jaar: Jannus Pouwels, Kabroekstraat
9-10 jaar: Dian Kleuskens, Lisdodde
11-12 jaar: Joyce Verheijen, Ericaplein

Allemaal proficiat gewenst.

En in samenwerking met de kermisexploitanten en de gemeente Horst aan de Maas organiseerde Dorpsraad America voor de 2e keer weer een kermisloterij. Loten ontving men gratis bij besteding bij de kermisexploitanten. Op woensdagavond 19.30 uur werden er weer mooie prijzen verloot onder de aanwezigen. De eerste trekking werd gedaan door Kes Peeters, zei stond vooraan in de toegestroomde menigte en daarna trok iedere winnaar het volgende lot. De prijswinnaars van dit jaar waren:

1e prijs, een X-box 360 Kinect, gewonnen door Yolande Derix
2e prijs, een Street Magic toverdoos: Nick Geurts
3e prijs, een Bratz-World speeldoos: Wilma Versteegen-Janssen
4e prijs, een Racebaan: Caro Beelen
5e prijs, een Minitafelvoetbalspel: Anita Wouters
6e prijs, een Play-Doh Kleidoos: Moniek vd Heijden-Verweij

Ook deze winnaars wensen we van harte proficiat. De vele positieve reacties stimuleert De Dorpsraad om ook volgend jaar door te gaan met deze kermisacties. Kermisexploitanten en gemeente bedankt voor de medewerking. Pieter v/d Homberg maakte enkele foto's van de prijsuitreikingen, bekijk deze nu hieronder en/of download ze via mijnalbum.nl.


 

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@americaweb.nl.
Copyright © 2002 Dorpsraad America. Laatst bijgewerkt: zondag 30 september 2012