Ga naar de homepage van Americaweb.nl...                   
 

Optocht 2012

Start
Terug

 

 

20-02-12, America
Op 20 februari, Carnavalsmaandag, trok de optocht weer door het dorp.
Carnavalsvereniging De Turftreiërs had 44 deelnemernummers uitgedeeld bij aanvang van de optocht en Prins Henry I, nu samen met zijn nieuwe prinses Kim, had met zijn prinsenwagen een goede positie ingenomen om alle deelnemers een goede optocht te wensen. Klokslag 14.11 uur (al had de presentatiewagen wat technische problemen) vertrok de optocht. Uiteraard mochten de kinderen van America voorop.

Na de prinsenwagen van Prins Maurice I uit Griendtsveen kwam de oudere jeugd en de volwassenen in actie. De één nog leuker dan de ander. Vaak terugkomende thema's waren natuurlijk het nieuwe afvalsysteem in onze gemeente,de ontplofte pinautomaat en de verdwenen welkomstborden. Maar ook het vertrek van pastoor Clijsters, Marco Vermeer als uitbater van Café Boëms Jeu en het Oranje Comité gingen niet onopgemerkt voorbij.  Uiteraard sloot Prins Henry I met zijn prinses Kim de gelederen van deze optocht. De jury had 't er maar moeilijk mee. Toch moesten zij tot een einduitslag komen want na afloop vond in De Bondszaal de prijsuitreiking plaats. Wil je deze zien kijk dan op Uitslag Optocht 2012.

Foto's van deze optocht (2 series) en de prijsuitreiking, de einduitslag en een compilatie van de bekendmaking van de eerste plaats bij de kleine- en grote groepen en de grote carnavalswagen zijn hieronder te bekijken. Veel kijkplezier.


Fotoserie 1
 


Fotoserie 2
 


Prijsuitreiking


 
Video Prijsuitreiking Optocht America 2012


 

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@americaweb.nl.
Copyright © 2002 Dorpsraad America. Laatst bijgewerkt: zondag 30 september 2012