Ga naar de homepage van Americaweb.nl...                   
 

Kermis 2012

Start
Terug

 

 

04-07-2012, America
Klik om deze afbeelding beter te bekijken...Het zit er weer op, de kermis van 2012. En wat hadden we ´t weer getroffen met het prachtig kermisweer. Wie het extra getroffen hadden waren de prijswinnaars van de Kermiskleurplatenwedstrijd en de Kermisloterij.

Want ook dit jaar organiseerde Dorpsraad America, alweer voor de 9e keer, een kleurplatenwedstrijd tijdens de kermis voor de kinderen van de basisschool. Er werden maar liefst 84 kleurplaten ingeleverd bij de kermisexploitanten waarvoor ze een keer gratis in de Rups, Autoscooter of Draaimolen mochten. Allemaal hadden ze hun best gedaan om er iets moois van te maken. De volgende kinderen vielen in de prijzen:

0-2 jaar: Jens Logtens, Doenssenstraat
3-4 jaar: Saar Pouwels, Putweg
5-6 jaar: Yenthe Geurts, Zwarte Plakweg
7-8 jaar: Dirk Lemmen, Past. Jeukenstraat
9-10 jaar: Puck Versteegen, Sleutelbloem
11-12 jaar: Nathalie Vink, Zwarte Plakweg
Allemaal proficiat gewenst.

Klik om deze afbeelding beter te bekijken...In samenwerking met alle kermisexploitanten en de gemeente Horst aan de Maas organiseerde Dorpsraad America voor de 3e keer de Kermisloterij. Loten ontving men gratis bij besteding bij de kermisexploitanten. Op woensdagavond 19.30 uur werden er weer mooie prijzen verloot onder de aanwezigen. De eerste trekking werd gedaan door Kes Peeters, zei stond vooraan in de toegestroomde menigte en daarna trok iedere winnaar het volgende lot. De winnende lotnummers warer: 216306, 216610, 218924, 218939 en 219838. De prijswinnaars van dit jaar waren:

1e prijs, een X-box 360: Lotte Vervoort
2e prijs, een Voetbalspel: Luuk van Herpen
3e prijs, een Digitale Fotolijst: Janne van der Heijden
4e prijs, een MP4-speler: Sil van den Homberg
5e prijs, een MP3-speler: Dennis Tielen
Ook deze winnaars wensen we van harte proficiat.

De vele positieve reacties stimuleert De Dorpsraad om ook volgend jaar door te gaan met deze kermisacties. Sterker nog, er wordt gekeken of de kermisloterij volgend jaar nog groter gemaakt kan worden. U verneemt dit volgend jaar.
Kermisexploitanten en gemeente bedankt voor de medewerking. Marion Hesp-Colbers maakte enkele mooie foto, bekijk deze foto's van de prijsuitreikingen en de winnende tekeningen hieronder en/of download ze via mijnalbum.nl.


 


 

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@americaweb.nl.
Copyright © 2002 Dorpsraad America. Laatst bijgewerkt: zondag 30 september 2012